Tarieven PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Klik hierboven - Bestel Vandaag!☝

PCR test met Reisverklaring in Valkenburg: snel en gemakkelijk

PCR test met Reisverklaring in Valkenburg: snel en gemakkelijk

Heb jij een bewijs nodig van je gezondheid, bijvoorbeeld omdat je gaat reizen, dan moet je een PCR test met Reisverklaring in Valkenburg of in de omgeving van Klimmen, Hulsberg, Houthem, Sibbe, en Broekhem inplannen. Deze standaard PCR test mag dan bij vertrek niet meer dan 72 uur geleden zijn afgenomen en moet uiteraard negatief zijn. De Reisverklaring wordt standaard meegeleverd en dat is een internationaal erkend document om mee te kunnen reizen. Het is wat lastiger om te reizen met al deze regels, maar het inplannen van je PCR test en het laten afnemen ervan is zo gedaan. De resultaten zijn nauwkeurig genoeg om mee de grens over te mogen.

Online inplannen van je PCR test met Reisverklaring in Valkenburg

Het inplannen van je coronatest is bijzonder gemakkelijk. Dit doe je online en daar zie je exact welke tijden nog open staan voor het afnemen van je test. Je kiest een goede optie, je reserveert deze en ontvangt een bevestiging dat je PCR test staat ingepland. Dit neemt letterlijk niet meer dan een paar minuten van je tijd in beslag. Er zijn dan nog wel enkele zaken om in de gaten te houden. Zorg ervoor dat je de regels die gelden in het land waar je naartoe gaat kent en het tijdstip daarop uitkiest. Het is ook belangrijk dat je weet wanneer je de resultaten zult ontvangen. Met een klein beetje voorbereiding weet je zeker dat je het beste tijdstip uitkiest voor jouw PCR test. Bekijk ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Valkenburg.

Het afnemen van de test

Nu je de PCR test met Reisverklaring in Valkenburg hebt ingepland, is het alleen nog een kwestie van tijdig opdagen bij het testcentrum. Ook daar ben je niet meer dan een kwartier van je tijd aan kwijt. Je komt binnen, er wordt een monster met een wattenstaafje uit je neus gehaald en je mag weer naar huis. Het afnemen van deze test doet geen pijn, maar het gevoel is wel vervelend. Je monster gaat naar het laboratorium, waar het op de kweek gezet wordt en aan temperatuurverschillen wordt blootgesteld. Vervolgens is het afwachten tot je de resultaten ontvangt. Boek Antigeentest voor reizen in de steden Broekhem en Houthem.

De resultaten in je inbox

PCR-test inclusief reiscertificaat en antigeen-snel-testen Valkenburg of de regio [nearby], [nearby] en [nearby]

Zo gauw ze bekend zijn worden de resultaten naar je e-mail adres opgestuurd. Dat is dezelfde avond al als je de test in de ochtend hebt laten uitvoeren. Was de afname in de middag, dan moet je een dag wachten tot je de uitslag krijgt. Was je test negatief, dan mag je direct vertrekken, want je Reisverklaring wordt dan ook meegestuurd. En je hebt dan meestal niet meer dan 2,5 dagen de tijd om de grens over te gaan. Was je uitslag positief, dan ga je in quarantaine en stel je je reis uit tot je weer bent hersteld. Boek vandaag uw afspraak bij testlocatie Valkenburg ⮞

Tip: vergeet niet dat je voor de terugweg weer een negatief testresultaat moet kunnen laten zien om Nederland binnen te komen. Doe voordat je vertrekt alvast wat onderzoek over hoe dat gaat in het land waar je bent. Op die manier wordt het uitvoeren van een standaard PCR test daar net zo snel en gemakkelijk als hier.

Kosten PCR sneltest met COVID reisdocument
☝Hier - Boek Vandaag je test!☝