Tarieven PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Klik hierboven - Bestel Vandaag!☝

PCR test met Reisverklaring in Maastricht: inplannen en wegwezen

PCR test met Reisverklaring in Maastricht: inplannen en wegwezen

Wil je reizen dan moet je een PCR test met Reisverklaring in Maastricht inplannen. Hier zijn dan vaak strenge regels aan verbonden. Zo mag er niet meer dan 72 uur zitten tussen het moment van afname en je vertrektijd, bijvoorbeeld. Als daar meer dan 24 uur tussen zit, dan moet je daarna soms ook een negatieve PCR sneltest kunnen laten zien. Wat de regels zijn in het land van jouw bestemming, dat zoek je zelf het beste even goed op. Eén ding is zeker, wil je reizen, dan moet je na je PCR test heel snel kunnen vertrekken. Vandaag boeken, zelfde dag testen bij testlocatie Maastricht ⮞

Plan je PCR test met Reisverklaring in Maastricht slim in

Om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, plan je het tijdstip van je PCR test in Maastricht of in de regio van reis certificaat Wolder, Oud-Caberg, Biesland, Pottenberg, Belfort, en Limmel slim in. Het beste zit er zo min mogelijk tijd tussen de afname van de test en het moment dat jij je papieren moet laten zien. Dat betekent dat je ook zo snel mogelijk je resultaten wilt ontvangen en dat je geen tijd wilt verliezen door daar op te wachten. Er zijn bepaalde regels met betrekking tot het ontvangen van de resultaten. Doe je de test in de ochtend, dan krijg je ze ’s avonds dezelfde dag nog. Doe je de test in de middag, dan moet je wachten tot de avond van de volgende dag voordat je ze krijgt. Bij het inplannen van je PCR test met Reisverklaring let je dus op deze punten:

  • De afname van de test is maximaal 72 uur voor je geplande vertrek.
  • Zorg ervoor dat het wachten op de resultaten je geen onnodige vertraging oplevert en dat je ze ontvangt voordat je vertrekt.
  • Boek de correcte coronatest. Dit is meestal een standaard PCR test met soms een extra PCR sneltest.

Online boeken

PCR-testen incl. reisdocument bij testlocaties in Maastricht, [nearby] en [nearby]

Door even stil te staan bij de bovenstaande punten weet je wanneer jouw PCR test mag plaatsvinden om binnen de regels te blijven van het land waar je naartoe gaat. Vervolgens ga je online kijken naar de tijden die bij jouw testcentrum in Maastricht nog open staan en kies je daar een geschikte optie uit. Nadat je dat gedaan hebt en je tijd hebt gereserveerd, krijg je daar ook een bevestiging van. Nu moet je alleen nog wachten tot het moment van de test is aangebroken. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Maastricht.

De test laten afnemen en wegwezen

Het afnemen van de PCR test met Reisverklaring in Maastricht gebeurt bij het testcentrum en dit neemt vanaf het moment dat je binnenstapt tot je weer buiten staat niet meer dan 15 minuten in beslag. Met een wattenstaafje wordt er dan wat slijm diep uit je neus gehaald. Dit is onaangenaam, maar pijnloos en snel. Je kunt daarna je dag weer hervatten. ’s Avonds ontvang je de resultaten en zijn deze negatief, dan ook de Reisverklaring. Vanaf dat moment staat de wereld nog twee en een halve dag voor je open. Pak dus je koffer, vertrek zo snel mogelijk en je reis zal soepel verlopen.